BACK TO JOB SEARCH

Stud. Jur. til Legal & Corporate Affairs

Marketing København Part-time Denmark

Jobbeskrivelse

Vil du gerne kickstarte din karriere indenfor stærke brands og brænder du for god kaffe? Foretrækker du at lære det kommercielle link mellem jura og det at drive en vækstende FMCG organisation? Hvis ja, håber vi på at modtage din ansøgning!

Vi leder efter en universitetsstuderende der ønsker at blive en del af vores verden indenfor kaffe- og prøve dine evner til at sætte din signatur på strukturen af processorer inden for Legal og Corporate affairs-funktionen. Som studentermedhjælper i juridiske og erhvervsrettede anliggender, vil du understøtte den juridiske og virksomhedsmæssige funktion som et fuldværdigt teammedlem, der driver både individuelle projekter og ansvarsområder samt udviklende ad hoc-opgaver.

Som studentermedhjælper kommer du til at arbejde tæt sammen med flere tværgående stakeholders på tværs af Norden. For at lykkes i rollen har du en positiv indstilling til nye opgaver samt stærke projektledelses- og interpersonelle færdigheder, så du kan levere som planlagt, samtidig med at du bidrager til en dynamisk nordisk organisation.

I rollen som Student Asisstant – Legal and Corporate Affairs ligger der opgaver som f.eks:

 • Du trives med at gentænke eksisterende processorer og eksekvere deres implementering f.eks. (within corporate house cleaning, statutory compliance and reporting, legal TECH, contract management)
 • Kortlægge data processors (til GDPR compliance)  
 • Opsætning af elektriske adgange til offentlige registre
 • Kortlægge standardiserede måder at arbejde på og implementere relevante skabeloner og strukturer

Kvalifikationer

 • Min. bachelorgrad – (måske læser du til kandidat)
 • Kan arbejde med base i København
 • Flydende engelsk mundtligt og skriftligt – et nordisk sprog er en fordel, men ikke et krav
 • Detaljeorienteret
 • Højt drive og glad for at arbejde agilt
 • Forstår at prioritere og tage det fulde ansvar for opgaverne
 • Trives med at interagere med hele organisationen
 • Ser muligheder for effektivisering og at udfordre status quo
 • Juridisk forståelse er en fordel, men ikke et krav

Yderligere oplysninger

Den forventede arbejdstid er 15 timer om ugen og du vil rapportere direkte til vores Nordiske Legal and Corporate Affairs Manager. Forventet opstart snarest.

Dette er en unik mulighed til at lære og udvikle in en spændende international hurtig-vækstende virksomhed. Du vil have kompetente, omsorgsfulde og støttende kollegaer og bliver en del af en unik kultur med fantastiske brands og god kaffe!

Vi holder til i Ørestad og vi glæder os til at mødes over en kop kaffe eller te!

I mere end 265 år har JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) været inspireret af overbevisningen om, at det er fantastisk, hvad der kan ske over en kop kaffe eller te. JDE er en del af JDE Peet's, verdens største kaffe- og te firma, med hovedsæde i Holland. Vi drives af vores formål med at optimere mulighederne for med kaffe og te, at skabe en bedre fremtid.

I dag er vores kaffe- og te -portefølje tilgængelig i mere end 100 markeder, med en portefølje på over 50 mærker, der samlet dækker hele kategorilandskabet ledet af førende og kendte navne, som Café Noir, Gevalia, KARAT, Friele, Douwe Egberts, L 'OR, Pickwick og Piazza d'Oro.

Hvordan er det at arbejde hos JDE?
Vi er stolte over vores passionerede, drevne medarbejdere, der udfordrer status quo og forfølger mestring i alt, hvad de gør. Vores mål er enkelt og ambitiøst - JDE: En kaffe og te til hver kop.

Hos JDE er vi skabt til at skille os ud. Hver dag er vi progressive i vores udsyn, ambitiøse af natur, ressourcestærke i handling og beslutsomme i tilgangen med at bringe kaffe- og te -øjeblikke ud til alle rundt om i verdenen.

Vi værdsætter enkelhed, iværksætteri, ansvarlighed, disciplin og solidaritet, og hver dag brænder vi for at skabe fantastiske kaffestunder sammen.