BACK TO JOB SEARCH

Field Sales Representative - Regio Vlaams-Brabant - Brussel

Sales Brussels Full-time Belgium

Vacatureomschrijving

FIELD SALES REPRESENTATIVE - Regio Vlaams-Brabant - Brussel - When you grow, we grow, coffee and tea grows

Je bent een ‘brand lover’. Je wilt aan het stuur zitten en impact hebben. Je wilt werken met een multicultureel team waar diversiteit gewaardeerd wordt om wat het brengt – uiteenlopende meningen die ons leven en bedrijf rijker maken. Je wilt geweldige koffiemomenten creëren voor consumenten via merken zoals Douwe Egberts, Jacqmotte, L’Or of Senseo. Dan is deze job iets voor jou!

We zijn op zoek naar een Field Sales Representative. Je zal deel uitmaken van het Field Sales team in Brussel en je zal direct rapporteren aan de National Field Sales Manager.

Als een Field Sales Representative ben je verantwoordelijk voor het beheer en de groei van een bestaande klantenportefeuille in jouw vaste regio. Daarnaast ben je ook actief op zoek (prospectie) naar nieuwe opportuniteiten bij winkelpunten die op dit moment nog niet bezocht worden in jouw regio.

Wat zijn je hoofdverantwoordelijkheden?

  • Dagelijks ga je de baan op waarbij je winkelpunten van verschillende grote supermarktketens bezoekt. Je voert hierbij verschillende taken uit waarbij je als doel hebt onze merken zo goed als mogelijk te vertegenwoordigen, waaronder ook het intern delen van relevante informatie, nieuwe tendensen in de markt en ontwikkelingen bij concurrenten.
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de winkelpunten in jouw regio. Je hebt hierbij verschillende doelen waaronder: zoveel mogelijk schapruimte onderhandelen voor onze merken, de juiste producten in het winkelrek krijgen, nieuwe producten introduceren,... dit steeds in samenspraak/onderhandeling met de verantwoordelijke van het winkelpunt. Visibiliteit, zowel in en uit het koffieschap, is daarnaast ook een belangrijk onderdeel. 
  • Tevens ben je verantwoordelijk voor het afspreken en opvolgen van promoties. Je gaat hierbij in gesprek met de uitbaters van winkelpunten om promoties overeen te komen en te implementeren.

Functie-eisen

Wie zoeken we?

Werken bij ‘s werelds grootste pure-play koffie- en theebedrijf betekent grote ambities, en grote ambitie betekent grote verantwoordelijkheid. Werken bij JDE Peet’s is hands-on en geeft je de kans om je stempel te drukken.

Voor deze rol als Field Sales Representative zijn we op zoek naar iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je genoot van een hogere opleiding met commerciële background en/of bewezen ervaring van minimaal 3 jaar in een gelijkaardige verkoopfunctie, bij voorkeur in FMCG B2C.
  • Je bent klantgericht, dynamisch en contactvaardig.
  • Je hebt verantwoordelijkheidszin en stevige organisatorische vaardigheden.
  • Een gedegen kennis met het omgaan van mobiele applicaties is een pluspunt en je hebt een basiskennis van Excel.
  • Je bent gedreven door cijfers en het behalen van objectieven. Je houdt er van om aan de hand van data in gesprek te gaan met de klant om je doel te bereiken.
  • Je werkt zelfstandig & resultaatgericht, je neemt initiatief en bent gedreven om het beste uit iedere situatie te halen.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, je hebt een goede basis van Frans en kennis van het Engels is een pluspunt.
  • Gezien de toe te wijzen regio, ben je bij voorkeur woonachtig in regio Vlaams-Brabant.

Aanvullende informatie

Hoe is het om te werken bij JDE Peet’s?

We zijn verenigd door de kracht en mogelijkheden van koffie en thee. Bij JDE Peet’s floreren we op de vrijheid om kansen na te jagen, nieuwe ideeën uit te werken om impact te maken. Onze ambitie is eenvoudig – JDE Peet’s: unleashing the possibilities of coffee and tea.

Bij JDE Peet’s geloven we dat het ongelofelijk is wat er kan gebeuren bij een kopje koffie of thee. We geloven ook dat een diverse en inclusieve cultuur ons in staat stelt om elke koffie- en theeliefhebber op de best mogelijke manier te kunnen bedienen. Het maakt niet uit wie je bent, vanwaar je komt, hoe je leeft, je kan je ambities waarmaken en bijdragen aan ons succes. When you grow, we grow, coffee and tea grows.

Bij JDE bieden we een competitief verlonings- en voordelenpakket, voor deze functie bestaat dit uit een bedrijfswagen die milieuvriendelijk is, een bonusmogelijkheid, 33 vakantiedagen, ecocheques, dagvergoeding, etc. Dit is een functie op de baan, maar we hechten veel waarde aan het 1 keer per maand ontmoeten van collega’s op kantoor (Esplanade 1, 1020 Brussel: slechts 10 minuten wandelen van Metro Heizel).

Wat is de volgende stap?
Geïnteresseerd? We horen graag van je! Nadat we je sollicitatie ontvangen hebben, doen we ons uiterste best om je snel feedback te geven. Een onderdeel van de wervingsprocedure is een online assessment, gevolgd door interviews en een business case.

Apply to unleash a cup of amazing for your career.

Kom meer te weten op https://careers.jacobsdouweegberts.com/

#unleashyourpossibility #acupofamazing #LI-Hybrid